ROIGENC 2013

Preu: 8.99€

Codi Producte:  ROIGENC
Disponibilitat:  En Existències

El ROIGENC 2013 és un vi rosat criança de la Finca Masia Esplanes, elaborat a partir de les varietats Syrah i Cabernet, amb una maceració d'unes 8 a 12 hores i amb una posterior fermentació a 12ºC. El Syrah s'ha fermentat en tines d'inoxidable i el Cabernet en botes de roure francés.

Aquest és un vi rosat potent i amb caràcter que conserva les seves característiques varietals i afruitades més d'un any en ampolla.

El ROIGENC té un color vermell brillant amb aroma de grosella, ample i fresc.

CATA: a la copa mostra un nas elegant, seriós i vinós amb mils de groselles, regalis roig, anisats, inclús fruita groga, préssec de Calanda. En boca és fresc, lleuger i agradable, amb l'acidesa una mica continguda i amb una bona persistència. Sense amargors i amb caràcter.

RESTAURACIÓ: ideal amb receptes acompanyades amb salsa de tomàquet i herbes aromàtiques. Perfecte per a preparacions de pollastre, llagosta i peixos en salsa. Laroma de fruites del vi fa que les receptes agredolces siguin perfectes quan les acompanyem amb aquest vi rosat.

OBSERVACIONSha sigut anomenat en diverses revistes dient que és un rosat que sha de provar, molt diferent dels rosats que estem acostumats.

TEMPERATURA DE SERVEI: 8-12ºC.

 

Escriure una opinió

El vostre nom:
La vostre opinió:
Nota: HTML no traduït!

Valoració: Dolenta            Bona

Introduïu el codi en el quadre següent: