ROIGENC 2017

Preu: 9.99€

Codi Producte:  ROIGENC
Disponibilitat:  En Existències

El ROIGENC 2017 és un vi rosat  de la Finca Masia Esplanes, elaborat a partir de les varietats Garnatxa Peluda ,Syrah i Merlot amb una maceració d'unes 48 hores amb les pells fins que ha arrencat la  fermentació de forma espontània . S'ha sangrat i trasbalsat en una lletera d'inoxidable i ha fermentat durant 7 mesos a temperatura entre 10 i 14ºC.

Aquest és un vi rosat potent i amb caràcter que conserva les seves característiques varietals i afruitades més de 5 anys en ampolla.

El ROIGENC 2017 té un color vermell picota,brillant i amb aromes de grosella, ample i fresc.

CATA: a la copa mostra un nas elegant amb mils de groselles, regalis roig, anisats, inclús fruita groga, préssec de Calanda. En boca és ample, potent i seductor, amb l'acidesa una mica continguda i amb una bona persistència. Sense amargors i amb caràcter.

RESTAURACIÓ: ideal amb receptes acompanyades amb salsa de tomàquet i herbes aromàtiques. Perfecte per a preparacions de pollastre, llagosta i peixos en salsa. Laroma de fruites del vi fa que les receptes agredolces siguin perfectes quan les acompanyem amb aquest vi rosat.

OBSERVACIONSha sigut anomenat en diverses revistes dient que és un rosat que sha de provar, molt diferent dels rosats que estem acostumats.

TEMPERATURA DE SERVEI: 8-12ºC.

 

Escriure una opinió

El vostre nom:
La vostre opinió:
Nota: HTML no traduït!

Valoració: Dolenta            Bona

Introduïu el codi en el quadre següent: