MAS DE MASOS
El MAS DE MASOS és un gran vi negre criança de la Finca Mas de Masos, elaborat a partir de Garnatxa Peluda, Garnatxa del País, Cabernet Sauvignon i Carinyena.
El MAS DE MASOS és un gran vi negre criança de la Finca Mas de Masos, elaborat a partir de Garnatxa Peluda, Garnatxa del País, Cabernet Sauvignon i Carinyena. De maceració llarga i amb un envelliment del vi realitzat en botes noves de roure francès durant 12 mesos.
El vi MAS DE MASOS realitza la fermentació en petites bótes noves de roure francès i segueix un procés d’envelliment en les mateixes. Finalment el vi s’embotella i es deixa reposar al celler a una temperatura constant pel seu envelliment. El raïm per elaborar el MAS DE MASOS procedeix d’uns sis mil ceps molt vells plantats l’any 1952 i amb una productivitat de 300 a 700 grams per cep segons l’any.
El MAS DE MASOS és un vi molt estructurat i complex en totes les seves vessants organolèptiques. És un producte pels amants dels grans vins.
CATA: color cirera picota. Ressalten les aromes d'espècies (clau i vainilla) i balsàmics (menta); es combinen amb altres com el cacau. En boca resulta molt elegant i seductor, amb una entrada viva i untosa. El taní és redó i el final és molt llarg i equilibrat.