Masia Esplanes

Finca Masia Esplanes

El Celler Masia Esplanes està dins la vall de Falset, sobre terrenys de pissarra, grava, argila i granits compostos que faciliten molt el drenatge.

La finca té una extensió de 8 hectàrees de vinya amb unes produccions d’entre 2,500 i 3,500 kg/ha de les varietats de Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Garnatxa del País, Garnatxa Peluda, Garnatxa Blanca, Carinyena i Moscatell.

Els noms que donem als nostres vins estan inspirats en aquestes terres que des de fa molts anys han format part de la nostra història: elaborem així un rosat "ROIGENC" que neix en una posta de sol; un vi negre "VESSANTS" nòm que donem a la inclinació d’una partida de la nostra finca; un criança "MASIA ESPLANES", que sorgeix de la millor selecció de les nostres vinyes; un blanc “AUSETA” nom que representa als pobladors (Ausetans) que vingueren a treballar les terres de la zona de Falset. I l'últim de la família i no per això menys important, el "PEDRÍS" que ens porta als bancs de pedra que la petita caseta vella familiar té a la finca.

La climatologia de la zona la podem classificar com a continental amb influència mediterrània. La pluviometria va des dels 200 als 500 l/m2 l’any on la pluja es localitza als mesos de maig-juny i octubre-novembre amb episodis de pluges importants que cauen en un o dos dies. És habitual tenir també episodis entre 4 i 7 mesos sense pluja.

Hi ha 7 productes.

Veient 1-7 de 7 articles(s)