img-historia.jpg

La família Capafons-Ossó porta cinc generacions dedicada al cultiu de les vinyes i a la producció de vins, cadascuna de les generacions ha aportat el seu esforç i els seus coneixements per extreure de les vinyes la millor qualitat de vi.

​Produïm vins dins la comarca del PRIORAT des de fa dues dècades amb vinyes a dues denominacions d'origen germanes: la D.O Montsant i la D.O.Q Priorat, diferenciades pel sòl, clima, varietats de raïm i per temes històrics i geogràfics.

Als Cellers Capafons-Ossó combinem la tradició i la innovació; hem recuperat les varietats de vinya autòctona i introduït noves varietats, a més de la implantació de moderns mitjans de control en la producció del raïm i en el procés de l’elaboració del vi.

Per poder aconseguir un producte de qualitat, es controla el cep dia a dia en tot el seu cicle vegetatiu fins al final de la seva maduració.

Estem a la recerca constant de trobar el màxim equilibri entre les plantacions de vinya i l'entorn, un espai natural de gran bellesa amb un microclima propi.

La nostra família us ofereix els seus vins fruit d’un treball constant i rigorós, d’una gran passió per les nostres vinyes i per les terres de la comarca del Priorat. La cura en la producció dels nostres vins ens avalen a l’hora de presentar els nostres productes.

Visita enoturística a les nostres vinyes amb tast de vins en un antic mas tradicional.