MASOS D’EN CUBELLS
search
  • MASOS D’EN CUBELLS

MASOS D’EN CUBELLS

29,99 €
Impostos inclosos

MASOS D'EN CUBELLS és un vi negre criança de la Finca Mas de Masos. Aquest vi està elaborat amb els raïms Garnatxa, Samsó, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah.

Quantitat

MASOS D'EN CUBELLS és un vi negre criança de la Finca Mas de Masos. Aquest vi està elaborat amb els raïms Garnatxa, Samsó, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah. Després de passar una maceració d’uns 30 dies, el deixem criar 12 mesos en bótes de roure francès. Un cop a l’ampolla, reposa un mínim de 6 mesos abans d’arribar a taula. És un vi de disseny actual on la fusta i l’elegància conjuguen amb la frescor i la potència.

CATA: color vermell intens i cirera picota. Aroma elegant amb un inici a herbes del bosc (romaní, farigola, etc.) que dóna pas a fruites vermelles amb tons minerals. A la boca se’ns presenta un vi fresc i elegant però intens, amb un recorregut llarg, on al final surten les fruites vermelles i els delicats fumats de la fusta.

RESTAURACIÓ: vi per a carns vermelles i caça. Perfecte acompanyant carns cuinades amb bolets com ara trompetes de la mort, rossinyols, ceps i múrgoles. També se'l pot gaudir amb postres preparades amb fruites de bosc com ara gerds, móres i d'altres fruites vermelles.

OBSERVACIONS: vi corpulent d’impacte i que no et deixa indiferent. És important decantar-lo abans de servir.

TEMPERATURA DE SERVEI: 17-18ºC.

99995 Articles
Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.