ROIGENC
search
  • ROIGENC

ROIGENC

9,99 €
Impostos inclosos

El ROIGENC és un vi rosat de la Finca Masia Esplanes, elaborat a partir de les varietats Garnatxa Peluda, Syrah i Merlot amb una maceració d'unes 48 hores amb les pells fins que ha arrencat la fermentació de forma espontània.

Quantitat

El ROIGENC és un vi rosat de la Finca Masia Esplanes, elaborat a partir de les varietats Garnatxa Peluda, Syrah i Merlot amb una maceració d'unes 48 hores amb les pells fins que ha arrencat la fermentació de forma espontània. S'ha sangrat i trasbalsat en una lletera d’acer inoxidable i ha fermentat durant 7 mesos a temperatura entre 10 i 14ºC.

Aquest és un vi rosat potent i amb caràcter que conserva les seves característiques varietals i afruitades més de 5 anys en ampolla.

El ROIGENC té un color vermell picota,brillant i amb aromes de grosella, ample i fresc.

CATA: a la copa mostra un nas elegant amb mils de groselles, regalis roig, anisats, inclús fruita groga, préssec de Calanda. En boca és ample, potent i seductor, amb l'acidesa una mica continguda i amb una bona persistència. Sense amargors i amb caràcter.

RESTAURACIÓ: ideal amb receptes acompanyades amb salsa de tomàquet i herbes aromàtiques. Perfecte per a preparacions de pollastre, llagosta i peixos en salsa. L’aroma de fruites del vi fa que les receptes agredolces siguin perfectes quan les acompanyem amb aquest vi rosat.

OBSERVACIONS: ha sigut nomenat en diverses revistes destacant que és un rosat que s’ha de provar, molt diferent dels rosats que estem acostumats.

TEMPERATURA DE SERVEI: 8-12ºC.

9999997 Articles
Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.