DAU AL CEP 2000
DAU AL CEP és un vi que s’elabora a la Finca Masia Esplanes amb una selecció acurada dels seus raïms. Es selecciona gra a gra per extreure tots els defectuosos i es fa fermentar en botes de roure francès.
DAU AL CEP és un vi que s’elabora a la Finca Masia Esplanes amb una selecció acurada dels seus raïms. Es selecciona gra a gra per extreure tots els defectuosos i es fa fermentar en botes de roure francès.
CATA: en els sentits hi destaquem un vermell d’intensitat alta, brillant, esquema aromàtic de complexitat considerable, fons mineral, fruites vermelles a la planta, pebres i canyella, toc de camamilla, trajectòria diàfana, atac gustatiu dòcil, pren vivesa i volum amb la temperatura corporal, expressió tànica elegant, textura cremosa, fruita d’hivern compotada, subtilesa, caràcter.
RESTAURACIÓ: ideal amb plats científics, on es busqui la perfecció amb essències de terra i aromes de mar.
OBSERVACIONS: actualment el celler disposa d’algunes ampolles com a testimoni d’aquest vi.
TEMPERATURA DE SERVEI: 17-18ºC.